Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Julian Assange bude nejspíš vydán britským úřadům od Lael Ophir - Ad Podle antizemanovců je chyba vždy tzv. "Čecháčcích",...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 8. 2018 4:07

    Lael Ophir

    Ad Podle antizemanovců je chyba vždy tzv. "Čecháčcích", kteří nechápou vyspělost a nadřazenost západních demokracií, podléhají dezinformačním webům a ruské propagandě. - Můj příspěvek se týkal něčeho jiného. Chcete ukazovat na chyby a absurdity u jiných národů, ale nevidíte totéž u Čechů. Přísloví říká, že kdo sám žije ve skleněném domě, neměl by házet kameny :)

    Krause s Obzinovou jsem viděl. Jistě je to úsměvné, ale nevidím na tom nic neobjektivního. To že novináři používají ilustrační záběry je přece celkem běžné. I když to někdy může být na hraně, a může se to vtipně vymknout z ruky. Jenže by vám mohlo a mělo dojít, že existuje rozdíl mezi ilustračními záběry, a třeba tvrzením ruské TV, že na Ukrajině "fašisté" ukřižovali děcko. Incident byl totiž zcela zjevně vymyšlený, a redaktoři lživou reportáž brali jako "službu vlasti". Tak to bohužel v Rusku funguje.
    https://www.youtube.com/watch?v=cgm3_jzcNm4