Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Kampaň Turris Mox skončila, vybralo se přes 7 900 000 Kč od snajpa - A jinak, kde je teda nejaky zdroj negativnich...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 6. 2018 21:28

    snajpa (neregistrovaný)

    A jinak, kde je teda nejaky zdroj negativnich informaci ohledne CZ.NICu, ktery by se dal "novinarsky spravne" overit a odcitovat? Jestli nahodou to bude tim, ze vlastne neni, co vytknout.

    Zajimave by to bylo, pokud by v zapisech valnych hromad NICu vyskocily nejake konkretni vytky clenu, nebo aspon nekde nejaka cisla ukazala, ze si to NIC nemuze dovolit, nebo ze je to proste vubec nejaky problem.

    Nebo pokud by se realne ukazal nejaky vytknutelny nedostatek tech designu...

    Ale takhle je to to velmi usmevne, obzvlast teda v cele s panem Silhavym...

    A jinak, pokud tomu nekdo tak moc rozumi, ze tu muze tolik vypisovat a poucovat ostatni - tak nechapu, ze tady tech bezpecnych routeru za 500 neni uz plny pytel. Nakreslit schema takoveho obvodu je zalezitost na dva vecery, nakreslit desku pak cca prace na tyden.

    Sehnat dodavatele otazka tri tydnu, tak kde je problem?

    Nebo napsat cinanovi, aby mi tu jeho desku za par supu upravil a pridal kus RAMky a do dvou mesicu vylozil kamion hotovych krabicek na sklad v Cechach? Pak tam preci hodime cisty OpenWRT a je to, ne?

    Vsechno je to tak jednoduchy, presto si tu hardware kresli akorat NIC.

    A relevantni kritika furt nikde, jenom zavistiva ubrecenost.

    Kdyby tu nekdo zhejtil jak maji udelany PCIe clocky v Omnii, nebo ze vybrali wifi karty od fakt spatnyho Ponga... To by bylo relevantni. Ale kritizujou to jenom lidi, co vubec netusi, o cem vlastne mluvi. Hlavne, ze musi mit pravdu.