Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Kampaň za amnestii pro Edwarda Snowdena od Michal Pastrňák - Dobře. Vlastně jim vůbec nechci pomoct, chci pomoct...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 9. 2016 18:50

    Michal Pastrňák

    Dobře. Vlastně jim vůbec nechci pomoct, chci pomoct nám a to tím, že by měli z Evropy odtáhnout, protože se sem prostě nehodí. Nicméně, ačkoliv použití síly považuji v tomto případě za nevyhnutelné, raději bych ji použil na ty zlobivější ozbrojený iSalámisty a těm hodnějším bych dal šanci, aby se mohli DOMA polepšit. Ono střílet na hranicích neozbrojené civilisty není nejlepší způsob a nesouhlasím s ním ani já. Na druhou stranu, čekat, až se z neozbrojených civilistů stanou ozbrojení džihádisti, to se mi taky nelíbí.

    Pro informaci... to, že někdo někoho okrade, fajn, je to selhání jednotlivce, dělají to i naši, když je to čmoud, okamžitě vyhodit, odkud přišel a dál to neřešit. To, že někdo někoho zabije, fajn, je to horší, ale postup stejný. I to, že jednotlivci hrábne v bedně a vystřílí hospodu/školu/ob­choďák, to je sice trochu amerika style, ale budiž, ale pokud se ty ku*vy organizují a někteří z nich sem táhnou pro to, aby páchali hromadné vraždy za křiku Allāhu Akbar, další sem táhnou proto, aby ty "vyměklíky" do takových činů nutili, další jsou slušní občani, kteří se k tomu nechají zmagořit až tady a dokonce jsou i tací, kteří tu žijí i více generací a stejně se do toho zapojí, to už ve mně vzbuzuje velmi nemilé pocity ohledně celého iSalámu. A ačkoliv kytičkáři melou furt dokola, jak je to mírumilovné náboženství a radikálové jsou výjimky a nikdo je nemá rád, tak už jim prostě nevěřím. Navíc jsou to lidé, kteří sem přišli "na návštěvu" (většinou bez úmyslu se vrátit), na kytičkové pozvání Adolfy Merkelové, proto považuji za logické takovou návštěvu prostě vykopnout ze dveří a Adolfu s nima.