Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Kaspersky přestane spolupracovat s Europolem a s NoMoreRansom po hlasování EU parlamentu od Niemand - Můžete zkusit takový malý pokus. Zjistěte si nějak...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 6. 2018 9:36

    Niemand (neregistrovaný)

    Můžete zkusit takový malý pokus. Zjistěte si nějak nenápadně, kdo by mohl být svědkem Jehovovým, aniž on s vámi příje do styku a zkuste ho pak oslovit a zeptat se na něco (kolik je hodin, jak se dostanu na %jméno sousední ulice% ... atd). Zkuste se enptat na nic, co by přímo souviselo s vírou.
    Jeden ze způsobů, jak byste to mohl nenápadně realizovat je třeba zjistit si kdy mají shromáždění (předpokládám, že to budou mít na webových stránkách) a počkat si před modlitebnou, až z ní budou po skončení vycházet lidé. Pár metrů je sledovat, abyste je neoslovil přímo před modlitebnou, ale třeba až 50 metrů od ní a zeptat se.

    Mimochodem, toto je také jeden ze způsobů (dokázal bych vyjmenovat další), jak se o člověku s nějakou mírou pravděpodobnosti dozvědět jestli je svědek Jehovův, aniž je vám blízký nebo vám to sám řekne. Jestli své informace často čerpáte pouze od blízkých nebo z toho, co vám kdo řekne, není váš způsob získávání informací úplně nejpříkladnější. Mnoha lidem to může připadat dostatečné, ale je tu velké riziko vytvoření "sociální a informační bubliny".