Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Kauza Mironet nekončí, firma stále může získat odškodnění od NULL - @Lama Bible je přepis slov, resp. rad, osvícence jeho...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 4. 2017 9:12

    NULL (neregistrovaný)

    @Lama

    Bible je přepis slov, resp. rad, osvícence jeho učedníky a následně "nohsledy", kteří to vůbec nepochopili. K čemu se používala následně, to nechme stranou úplně.
    Každý člověk podvědomě hledá nějaký vnitřní klid a naplnění a bible, resp. křesťanství, dává vnitřní klid na základě slibů, takže ten klid a naplnění přichází s důvěrou (vírou), nikoliv na základě vnitřního poznání a smíření - a to je to, po čemž podvědomá touha člověka stále žene kupředu.
    Bohužel, tohle se od mala člověk jen tak nedozví, ale zato se od "systímu" (nebo jak to nazvat) dozví jak důležité je hromadit peníze, dosáhnout úspěchu a urvat si co může - a tak bloudí životem a hledají ani neví přesně co - někteří padnou do rukou církví, někteří hromadí všechno možné (třeba peníze), a samozřejmě nikdy nemají dost, ale to jim pořád jaksi nestačí, pořád to není ono, pořád to je málo - no samozřejmě, protože se soustředí na prostředky, nikoliv sami na sebe - to není žádná novinka, to je v tuně textů od Budhy až po Ježíše, ale nesmí člověk číst skomoleniny od komolitelů . . . .