Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Každá wiki se za čtyři roky vyčerpá a počet přispěvatelů začne klesat od mar - Osobně mi přijde, že zejména u politických tématů...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 4. 2018 10:47

    mar (neregistrovaný)

    Osobně mi přijde, že zejména u politických tématů nebo částí, jako části Controversy se dá docela jednoduše odhadnout, že do těch editorských pozic se dostali levičáci, kteří si své socialistické modly chrání jako oko v hlavě. Například jedny US noviny zcela jasně deklarovali, že budou diskriminivat bílé uchazeče o zaměstnání, aby přidali zastoupení menšin v novinách - zcela jednoznačná diskriminace na základě rasy. Tuto informaci k těm novinám doplníte, a do půl hodiny ji editor smaže vrátí do původní podoby, i když má jednoznačně podklady přímo od zdroje.

    Například jeden z těch editorů Volunteer Marek už dokonce dostal upozornění, ale stejně působí dál.

    https://www.reddit.com/r/WikiInAction/comments/7d75u7/volunteer_marek_gets_a_rare_sanction_leftist/
    http://wikirev.org/forum/viewtopic.php?t=1840

    Myslím, že postupně se právě u politických témat musíte dívat zároveň i do editací stránek, protože samotná stránka bude pod vlivem manipulace levice, která se dostala na WIkipedii do editorský pozic. Je to podobné, jako když teď Zuckenberg přiznal, že cenzoři Facebooku se rekrutují z řad levice. Ostatně jak jinak.