Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Kdo bude šéfovat Microsoftu? Podívejte se na kandidáty od Lael Ophir - - Maily v mobilu jsou pro mě naopak...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 10. 2013 17:25

    Lael Ophir (neregistrovaný)

    - Maily v mobilu jsou pro mě naopak zcela zásadní.
    - Formáty MS Office naopak mají ISO/EMCA standard, a dokonce je MS Office podle toho standardu i píše (na rozdíl od OOo, který píše spoustu věcí, které ve standardu nejsou nijak popsané). A kompatibilita samozřejmě funguje.
    - Ano, Exchange používá například většina firem.
    - Super, trénujte paměť. Já dávám přednost kalendáři. Nad nějaký počet událostí se to špatně pamatuje. BTW telefonní seznam v mobilu je nesmysl - trénujte paměť :D
    - Hry v mobilu jsou prostě na zabití volného času. Hraje je spousta lidí, já spíš výjimečně.
    - Pokud jste tak pilný, že umíte italsky, španělsky, portugalsky, čínsky, japonsky, thajsky, khmérsky a pár dalšími jazyky, jistě se vám cestuje snadno. Většina lidí ale umí nejvýše pár evropských jazyků, a to často prostě nestačí. Když před sebou máte jídelní lístek v čínštině, ten OCR překlad se celkem hodí.
    - Vy možná máte s přehráváním videa problém - většina lidí ne.
    - Pokud si na desktopu v Remote Desktop klientu neumíte nastavit rozlišení obrazovky, moc bych se tím nechlubil. Na mobilu je samozřejmě Remote Desktop nouzovka - display mobilu je prostě malý.

    Mohl jste si ale všimnout, že diskuse nebyla o tom, jestli vám ta či ona věc vyhovuje. Odpovídal jsem na Stena, který tvrdil, že WP jsou vyjma SMS a volání "dost k ničemu".