Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Kingdom Come: Deliverance bez DRM na GOG od Niemand - Zběžně jsem přečetl diskusi a inspirovalo mě to...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 3. 2018 14:29

    Niemand (neregistrovaný)

    Zběžně jsem přečetl diskusi a inspirovalo mě to k přemýšlení o nové hře, která by zaručeně měla širokou virální podporu a světový úspěch, především v Americe.

    Příběh by začal v severní Americe v nevýznamné eskymácké vesničce za polárním kruhem na konci patnáctého století. Bylo, nebylo, v jedné eskymácké osadě se v rodině lovce tuleňů narodil hlavní hrdina, malý černoušek (černoši se do Ameriky dostali až společně s bělochy, předtím se v Americe nevyskytovali, ale protože by šlo o konec patnáctého století, kdy už se černoši do Ameriky teoreticky mohli dostat, nelze takovou událost, jako je narození černouška v eskymácké rodině, historicky vyloučit). Postupem času malý chlapec rostl a dospíval a někdy okolo třináctého roku si všiml, že je trošku jiný, než ostatní eskymáci a navíc, že si není jistý svou identitou a že, ačkoliv jej ostatní oslovují v mužském rodě, on sám se cítí být ženou. Toto byl impuls, aby se v šestnácti letech rozhodl opustit svou vesnici a hledal někoho, kdo by mu pomohl s přeměnou pohlaví. Vyrazil směrem na jihovýchod až narazil na jednu z osad, kterou založily dvě velké bílé objevitelky (jediné dvě postavy bíle pleti v celé hře), velice blízké přítelkyně, Kristýna Kolombína a Ferdinanda Magálová-Janšová. Tyto dvě lesby, které připluly odněkud zdaleka na východě, kde žijou lvi (hic sunt leones), se dostaly do Ameriky poměrně nedávno a společně se svými dvěma oddíly třiceti mongolských námořnic a třiceti senegalských námořnic (žádní muži s nimi nepřipluli) vybudovaly dvě nové osady, Nový Sión a Nová Mekka. Obě objevitelky hlavnímu hrdinovi slíbí pomoc, ale musí pro ně nejprve vykonat pár úkolů, protože ony samy tam také byly nejen pro svou vzájemnou potěchu, ale především měly za úkol nalézt El Dorádo a pramen věčného mládí pro větší slávu duševně choré katolické královny Isabely Kastilské.

    Tohle je jen prvotní návrh, celá hra se bude co nejvíce historicky přesná, jak jen to s dnešními poznatky je možné. Dále mám spoustu nápadů na úžasná vylepšení a mám v hlavě velkolepý epický příběh, ale jak daleko budu moci zajít s realizací ukáže až výsledek kampaně na kickstarteru. Doufám, že mě podpoříte.