Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Kořenový certifikát Let's Encrypt bude důvěryhodný ve Firefoxu 50 od Lol Phirae - Lidé chtějí, aby... Ty lidi tady, se kterýma máš...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 8. 2016 11:38

    Lol Phirae (neregistrovaný)

    Lidé chtějí, aby...

    Ty lidi tady, se kterýma máš nutkavou obsesi polemizovat, vědí přesně, co chtějí. Ale Jirsák to samozřejmě ví líp, takže jim bude vnucovat nesmyslná jiná "řešení", která nechtějí, a ještě jim vysvětlovat, že je ve skutečnosti chtějí.

    Smazání certifikátu samozřejmě nemůže fungovat, protože když certifikát smažete, tak už ho jaksi nemáte a nemůžete si u něj pamatovat, že je nedůvěryhodný - a při příští aktualizaci se vám tam znovu přidá.

    Hele, Jirsák, to je hrozně divný, že jinde to funguje, když si v distribucích ten certifikát odstraním (třeba v Debianu přes dpkg-reconfigure ca-certificates) tak se mi tam furt necpe zpátky. Zázrak, co?

    protože taková akce tam není.

    Jasně, to slovo "smazat" je na tom čudlíku "Smazat nebo nedůvěřovat" taky jen omylem., viď. Vono totiž na akci "nedůvěřovat" už je tam čudlík "Upravit důvěru...". To je aspoň vidět, jakej debil ten prohlížeč navrhuje.