Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Letos bude linuxová verze hry Deus Ex: Mankind Divided od Lael Ophir - Tak na prvním místě jsem neposílal do školy...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 9. 2016 17:46

    Lael Ophir (neregistrovaný)

    Tak na prvním místě jsem neposílal do školy vás, ale jedince "j". Nemusím s vámi souhlasit, ale znalostí máte zjevně o řád víc než on.

    Ad já znám spoustu hráčů, kteří paří hry denně i 10 a více hodin 350 dní v roce... - aha. A kolik procent prodejů her dohromady udělají ti lidé, které znáte? Protože je jich pár, tak to bude blízké nule. Je to obdoba situace kdy znáte pět rychlochodců, a proto "jasně víte", že kdokoliv chodí, kupuje si boty značky X, v cenové relaci Y a nejčastěji v obchodech Z. Ve skutečnosti jsou rychlochodci ve statistice prodejů bot naprostou menšinou, a těch pár, které znáte, je úplně o ničem. Jinými slovy vaše data nejsou reprezentativní, protože selection bias. Mimochodem tohle by mělo docházet i absolventům oborů kadeřnictví a vlasová kosmetika. Od vás bych čekal víc, zvlášť jestli děláte kvalifikovanou práci v IT.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Selection_bias

    Ad kolik to hraje profihráčů a jak nakládají se svým časem - to nebylo předmětem mého příspěvku, stejně jako se analýza prodejů bot nezabývá jen rychlochodci, kteří tvoří naprostou menšinu prodejů.

    Ad Umíš akorát přečíst graf a na něm 2 osy - kéž byste se to naučil také. Je skoro fascinující, kolik váhy přikládáte vlastní zkušenosti, která je nutně omezená těmi pár lidmi a pár věcmi, které okolo sebe vidíte, ve srovnání s tím kolik lidí a věci na světě je.

    BTW znám pár lidí, kteří mluví denně i 10 a více hodin 350 dní v roce, nyní už v desítkách let, a někteří si tím vydělávají. Pravidelně se scházíme, paříme (já tedy jen "rekreačně"), bavíme se a tak vím co se děje a co je "nového" a jak to "chodí". A všichni mluví česky! Všichni! Rozumíte? VŠICHNI!!! TAKŽE SI TY SVOJE BLBÉ TEORIE O ANGLIČTINĚ A ČÍNŠTINĚ VYTISKNĚTE, SROLUJTE A STRČTE SI JE DO PRDELE!!!!!! :D