Hlavní navigace

Názor ke zprávičce LibreOffice 6.0.4 opravuje několik desítek chyb od Pista - Bohuzial, po tolkych rokoch vyvoja, skompaktibilo­vavania a kadejakych...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 5. 2018 12:54

    Pista (neregistrovaný)

    Bohuzial, po tolkych rokoch vyvoja, skompaktibilo­vavania a kadejakych forkov (soffice->OpenOffice->LibreOffice) je dnes LibreOffice v biznis svete NEPOUZITELNY.
    Ano, pokial by cely svet pouzival LEN LibreOffice, tak je to ina kava. Ale tak to bohuzial nie je a nikdy nebude. Preto mi dnesna, absolutne dopackana, kvazi kompatibilita tohto balika pride skor na smiech. Aj z toho dovodu, ze kadejake smejdy ako WP Office dokaze Wordovsky dokument precitat lepsie ako Libre.
    Je mi jasne, ze na linuxovom portale mi prinesie tento nazor akurat tak kopec dislikeov kedze je to jediny schopny, zdarma dostupny balik na tomto systeme.
    Hratky s wine stoja za staru belu!! Office 2010 na nom mozno spustite ale pri prvom vacsom dokumente cely program padne a nie je to prosim vas jeho kvalitou ale predovstkym nedostakom emulatora na ktorom bezi.
    Ale mam pre vas aj dobru spravu, ked si uz konecne uvedomite, ze nic nie je na svete zadarmo -- mozete na Linuxoch prevadzkovat Office365, ktory bezi spolahlivo vsade.