Hlavní navigace

Názor ke zprávičce LibreOffice posílá otevřený dopis Apache OpenOffice od technomaniak - Produkuješ aspoň 30-60 (originálního 10-40% ,případně CTRL+C a...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 10. 2020 11:02

    technomaniak

    Produkuješ aspoň 30-60 (originálního 10-40% ,případně CTRL+C a CTRL+V)stránek textu měsíčně jako já, posledních skoro 20 let?

    Né každý je "cool" debílek co si honí ego nad novou aktualizací, verzí kdejakého softwaru co ma naistalovaný. Na práci( a já mimochodem docela rád pracuji) s výsledky prostě potřebuji produkt, který znám, která funguje a dělá co chci a co potřebuji. Klidně bych dotedka jel na Wordu5. Neboť plně splňoval vše co jsem potřeboval. Ještě 3 roky zpět jsem jel na Outlooku2003, protože plně fungoval tak jak jsem potřeboval. Věnovat čas (sekundy,minuty) učení něčemu co není podstatné, na to nemám čas, to si ho prožiji radši podle sebe. Navíc si příliš vážím kapacity svého mozku než abych si jej zapleveloval nesmysly, které jsou nepodstatné.

    Marketingové žvásty o "cool" inovacích z PR odděleních, jejíchž cílem je "phising" slaboduchých, naivních, "low level IQ" lidí nechávám čistě jenom pro konzumní ovce, které jsou cílovou skupinou.