Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Lidé nemají rádi SLED na MSI Wind od LENIN POWER! - Ja nevím LO ja bych do toho nesel....

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 10. 2008 20:21

    LENIN POWER! (neregistrovaný)
    Ja nevím LO ja bych do toho nesel. Proc se zamerovat na 1% trhu s malou kupni silou a vysokou problematicnosti/narocnosti zakazniku? To prece nedava smysl. Cilem podnikani je vydelat peníze a ty se vydelavaji mnohem snadneji prodejem notasu s windowsy.

    Proste se to nevyplati, proto s tim ti vyrobci konci.

    Ja chapu ze nekomu (treba IBM) se vyplati spis z duvodu image delat desktopovy soft i pro linux (zajimaly by mne pocty downloadu, kolik % lidi pouziva kuprikladu rational toolchain na linuxu).

    I kdyz IBM uz nacpala do linuxu miliardy a ted prechazeji kde se da na Eclipse/RCP takze maji ty linux verze vicemene zdarma v cene vyvoje... Ale treba mi delame client side v .NETu, protoze to ma lepsi fukcionalitu/dostupnost komercnich komponent nez RCP. My nemame zadny duvod delat client aplikace pro linux, nezaplatilo by se to a podle naseho pruzkumu to chce minimum zakazniku a ti se spis ptaji ze zvedavosti. Pri dnesnich cenach windows fakt uz nema cenu ten linux na desktopech resit, lidi chteji neco co funguje, protoze nemaji zajem porad resit nejake problemy se softwarem.