Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Linus se vyjádřil k očkování proti COVID-19 od nil nil - @Ondra Satai Nekola A co že k tomu něco...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 6. 2021 14:37

    nil nil (neregistrovaný)

    @Ondra Satai Nekola

    A co že k tomu něco napíše někdo něco ze Sisyfos? Kdo kontroluje jejich názory?

    Jak vidím, tak tak se pan prof. Smolej na textu vyřádil, ale nakonec uvádí, že sami autoři uvádějí, že jde jenom o předběžná data a potřebují ověření:

    6. Název studie je zavádějící. V abstraktu sami autoři uvádějí, že „si myslí, že na snížení mortality se významně podílel IP; jde všek o předběžná data, která potřebují ověření na velkých studiích“.
    [https://www.sisyfos.cz/clanek/1501-posouzeni-publikace-inosine-pranobex-significantly-decreased-the-case-fatality-rate-among-pcr-positive-elderly-with-sars-cov-2-at-three-nursing-homes-in-the-czech-republic-beran-j-et-al-pathogens-2020]

    Takže studie byla evidentně zpracována rychle jako nějaká indikace, nevíme proč, pan prof. to evidentně vzal jako konečné dílo a tak se na tom vyskákal - mohu jenom usuzovat - podle data, že se jednalo o dobu, kdy byly i min. zdrav. a soc. sítěmi jakékoliv pokusy o alternativí léčbu mimo vládní verze potlačovány, čehož součástí bylo i tažení proti Invermetknu, takže tmáři ze Sisyfos opět jednou ochotně přispěchali.

    Jinak to co říká prof. Beran nijak extra nevybočuje z toho, co říkají odborníci po světě. I odtud pravděpodobně taky čerpá. Jenom to trvalo více než rok aby se procpali přes tmáře a jejich přeřvávání ...


    Jenom přidám svůj názor na Sisyfos. Skupinka "vybraných" kteří se scházejí aby se vysmívali každému byť amatérovi nebo snílkovi (jak jsme viděli za ty roky) je pro mě morální odpad vědy.

    14. 6. 2021, 14:42 editováno autorem komentáře