Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Linux má stejné množství uživatelů jako Windows 98 od anonym - Uprimne receno, nechapu proc nekoho tyhle statistiky o...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 9. 2007 11:25

    anonymní
    Uprimne receno, nechapu proc nekoho tyhle statistiky o Linuxu na desktopech vzrusuji. Respektive jinak - proc se u kazde takovehle zpravy musi objevit rada prispevku, ze je to ve skutecnosti MNOHEM LEPSI nez ta statistika ukazuje.

    Primarnim cilem Linuxu neni bojovat s Microsoftem a souperit s jejich produkty. Primarnim cilem je poskytovat alternativni system, ktery nabidne uzivatelum vic.. svobody, pohodli, privetivosti, spolehlivosti, kazdy si dosadi to svoje.

    Profesionalove u pocitacu si malokdy muzou dovolit luxus ideologicke zaslepenosti. Kdyz zakaznikovi vyhovuje Linux, fajn. Kdyz ale ne, tak mu pomuzu s BSD, AIX, Solarisem nebo i s temi Windows - mym cilem je spokojenost zakaznika, ne boj proti Microsoftu. Protoze na konci je vzdycky zakaznik, ktery si vybira technologii, ja mu muzu pouze radit.

    Lide, kteri berou Linux jen jako klacek na Microsoft, kteri davaji ostentativne najevo, jak je MS strasny a v zivote by na nem nepracovali - ti maji bud velke stesti na praci nebo toho jeste tak moc neudelali. A ackoli se mi to z duse prici, v tomhle musim dat za pravdu (fuj) jistemu R.H., ktery rika, ze nejvic v diskusich a forech jeci pubertaci a lide, jejichz profesni kvality stoji za velke kulove.