Hlavní navigace

Názor ke zprávičce McAfee: nejvíce spamu pochází z Číny od Jarda_P - Tenhle asi z Ciny neni, i kdyz to predstira (ip...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 9. 2009 9:44

    Jarda_P

    Tenhle asi z Ciny neni, i kdyz to predstira (ip je z holandska a odeslo to pres servery v Italii), ale je aspon zabavny. Nejhezci je posledni odstavec. :-)


    Nejlepším řešením je požadováno

    Je pochopitelné, že byste mohla být trochu strach, protože nevíte, ale já jsem se lukrativní obchodní návrh společného zájmu se s vámi podělit. Dostal jsem tvůj odkaz na můj dotaz na někoho, kdo mi vyhovuje navržené obchodní vztah.

    I Patrick KW Chan, výkonný ředitel a finanční ředitel v Hang Seng Bank Ltd mám skryté obchodní nabídku. Musím vás požádat, abyste mi pomohl provozovat podnikatelský projekt z Hongkongu do vaší země. To se týká převodu velkou sumu peněz. Vše, co o této transakci musí být právně provést bez problémů. Prosím snažit dodržovat velmi diskrétně ve všech otázkách týkajících se této problematiky.

    Jakmile peníze byly úspěšně převedeny do vašeho účtu, sdílíme v poměru má být schválen oběma z nás. Raději se dostanete na mě můj soukromý e-mailovou adresu (e-mail: pactrickchan@yahoo.com.hk) a nakonec po které jsem vám poskytne více informací o této operaci.

    Prosím, pokud nemáte zájem smazat tento e-mail a nebudou lovit mě, protože jsem uvedení svou kariéru a život mé rodiny, o něž v tomto podniku. Přestože se odvážil nic nezíská.

    Vaše nejbližší reakci na tento dopis ocení.

    S pozdravem

    Patrick K. W. Chan