Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Mezery nebo tabulátory? Jasně že mezery, ale kolik? od null null - @Unknown Já tam ale píšu, že názor může být...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 9. 2018 17:12

    null null (neregistrovaný)

    @Unknown

    Já tam ale píšu, že názor může být založen an pocitu, ne že pocit je nějaká nutná složka názoru, která ještě ke všemu je vyjmenovaná v nějakém slovníku. A dal jsem ti i konkrétní příiklad:

    "Spousta věcí je doménou pocitu. Třeba to, jestli se soudruzi z Bruselu do věcí státu neser** až moc."

    Zde je názor věcí pocitu, i když bys spočítal že se Brusel se** do věcí třeba z 35% - je jenom věc pocitu, jestli je to moc nebo málo a z toho vzniká názor zda se skutečně do věcí se**.

    Pokud nejsi schopný chápat život a dění jinak než podle slovníku a v něm napsaných několika vět, tak je mi tě upřímě líto, ale neměl by ses pouštět do debat které se týkají logiky a fungování věcí okolo.
    Ani tento pokus zatáhnout mě do mantinelů nějaké korektní debaty kdy se nepřipustí nic co není ve slovníku ti nevyjde. TO si nech do debatního kroužku mezi korektní novosoudruhy.

    no, trik se slovníkem je spláchnut kam tyto nmanýry patří, ale zastavím se ale ještě u té tvé geniální úvahy o terorismu:

    Tvrdíš tedy, že součet ter. útoků je menší než počet autonehod takže strach je z /uprchliku/mus­limu/teroristu je nesmyslný:
    "byl naprosto nesmyslny strach lidi z /uprchliku/mus­limu/teroristu pricemz na nasich silnicich rocne prijde o zivot vic lidi, nez jich teroriste zabijou po cele evrope."
    *Pominu že ter. útok je nenávistný ter. čin. (a ty tak proti nenávisti bojuješ - kromě této asi) a autonehoda je nehoda.

    1. teda ~75% lidí je tak hloupých, že kdyby si spočítali tento poměr tak by začali chtít přijímat uprchlíky?
    2. a kdyby si to spočítaly všechny země kde se nyní protestuje, tak už by jim migrace nevadila?
    3. tedy, kolik můžeme mít ročně teroristických útoků aby to bylo v poměru k autonehodám pořád dobré? - jo a ten názor na to kolik prosím teda bez pocitu co je moc protože pocit není u názoru ve slovníku Díky.
    4. Myslíš že kdyby si to spočítali ii v německu, tak by tam zase židé mohli veřejně nosit jarmulky?