Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Microsoft bude zřejmě povinně nabízet konkurenční prohlížeče od JmJ - Ja sem asi taky blbej jak troky, bo...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 2. 2009 11:44

    JmJ (neregistrovaný)
    Ja sem asi taky blbej jak troky, bo nechapu, proc by firma, ktera provozuje sluzbu A a sluzbu B (chrome a youtube), nemohla udelat to, co jde nastinil. Pro me za me, at si s tim delaji co chteji, pokud se mi to nelibi, tak to nepouzivam. Muzu za to byt na google nastvany, ale to je tak vsechno.

    Jsem z tech, kteri svuj zivot ziji nejak mimo hlavni proud. Ale v zadne jine oblasti nejak extra nepocituju, ze by nekdo sel nejake velke firme takto po krku. Opravdu mi to prijde jako by si na M$ nekdo lecil svou neschopnost a chtel si na jeho ukor namastit kapsu a to co nejrychleji.

    Existuje more alternativ k M$ a je jen na lidech, aby se rozhodli. Nevim, co s tim ma M$ spolecneho. Oni maji svuj produkt, jine firmy maji svuj produkt. At si kazdy uziva to, co chce. Za posledni roky nemam nejmensi pocit, ze by mi nekdo neco vnucoval a ze bych se nemohl rozhodnout, jaky software pouziju.

    Skodovka u nas proda/prodala nejvic aut. Kdyz to vezmu jako celou VW, tak to bude neuveritelne mnozstvi. A nuti je snad nekdo, aby do 5% namontovali motor z VAZu, do 10% davali sedacky z Dacie atd.? Nenuti. Tam by to zrejme nikoho ani ve snu nenapadlo. Ale protoze M$ je zla vec a lidi na to slysi (vsechny widle sou spatny, bill je debil atd, zname tyhle nazory 70% verejnosti), tak si na tom nekdo stavi karieru, bere penize od lobby tech "alternativnich" a vydava to za celoevropsky zamer. Vsude je to stejna politicka prasecina.