Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Microsoft couvá: upgrade na Windows 10 lze opět odmítnout od Lael Ophir - Ad Co to meles o registrech blabole -...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 6. 2016 18:33

    Lael Ophir (neregistrovaný)

    Ad Co to meles o registrech blabole - drahý vulgáre, o GUI jsem psal také.

    Ad tohle rozhodne nestaci, protoze se to s pristi libovonou aktualizaci prepne - aha. A opravdu měli nastaveno tohle? Nebo si podle návodu od Franty Garáže z nějaké diskuse odinstalovali aktualizace, smazali klíče v Registry, a pak se jim to "kupodivu" nainstalovalo při příštích aktualizacích? Jinak popsaný postup běžně používají firmy přes GPO, a kdyby se jim nechtěně upgradovaly tisíce počítačů na Win10, tak by si asi všimly :)

    Ad KB3161608; co ta sracka dela? Proc bych si mel instalovat nejakej humus pro office kdyz zadny nemam - OMG, vy jste prostě neskutečná lama. KB3161608 obsahuje update definicí pro EMET. Jedna z těch definicí (Export Address Filtering) způsobovala problém u Office 2010.
    Ad vubec, kde to jako mam stahnout - s podporovanou verzí MSIE na linku, který je v tom KB article. Funguje to jak z Edge, tak z mé verze MSIE.

    Ad Mate to tam v M$ dotalne dojebany a nefungujou vam ty sracky ani ve vlastnich hovnech - když jste ode mne naposledy slyšel, že se máte držet pravidel diskuse, nebo zalézt zpátky do žumpy? Vyberte si, a jedno z toho udělejte. O vaše fekální výlevy tu nikdo nestojí.