Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Microsoft couvá: upgrade na Windows 10 lze opět odmítnout od Adam Kalisz - Musím Vás zklamat, Živě resp. Computer jsem poměrně...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 7. 2016 23:41

    Adam Kalisz

    Musím Vás zklamat, Živě resp. Computer jsem poměrně dlouho odebíral, ale už je to nějaký ten rok, co jsem živě četl naposledy. Ta úroveň buď šla raketově dolů nebo jsem prozřel... vyberte si.

    Bohužel, zatím jsem měl problémy především s Windows a nikdo a to dokonce ani v Microsoftu mi nebyl schopen říct proč ani jak bych problém mohl debuggovat. Tak nevím. Na *NIXu mi vždy někdo řekl, že to je tak nebo onak a že musím udělat to nebo ono a to bylo obyčejně i řešení. Obyčejně tedy řešení buď HW problému nebo mé nezkušenosti v té době. Možná taky prostě mám jen "štěstí" na hardware.

    Bohužel ne každý profesionál navštěvuje/ navštěvoval Crash dump analysis kurs na své/ cizí univerzitě či jiné instituci: http://d3s.mff.cuni.cz/teaching/crash_dump_analysis/ taky nebyl s jedním účastníkem moc navštěvovaný. Moc málo lidí asi chápe důležitost hledání chyby a radši řeší problém mým způsobem "pravidelného zhasínání". Upřímně řečeno, co mám dělat, když mám blue screen a nikdo mi nemůže říct, jak chybu najít?