Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Microsoft dead? od Izak - Web ???? FUCK-OFF .... tak leda intranet, nejake...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 4. 2007 11:26

    Izak (neregistrovaný)
    Web ???? FUCK-OFF .... tak leda intranet, nejake male udelatka, nahledy do IS, dilci casti IS a informaci ale jako aplikaci nikdy, kazda aplikace musi byt ovladatelna i z klavesnice, ja takovou web jeste nevide .... skratky a zase skratky .... bez toho je to onanie !!!!

    Jinak muj GIMP nikdy webovy nebude, webovy office taktez nechci ..... budoucnost maji client server aplikace, tenky client ala QT,SAP,Citrix etc. proste framework. Web bude mozna slouzit jenom jako spoustec te javove aplikace, ktera bude 1 JAR a napoji se na aplikacni server, bude mit skratky a bude uz. prijemna. ..... nebo si vsichni budou poustet vdalene aplikace pres X ;-)))

    M$ byl zastaraly vzdy a vista zese nic neprinasi, jeste to neumi ani vadalene ovladani ani vdalene pustit jenom jednu aplikaci .... jenom nejkou hracku jako TerminalServer ci RPC .... proste OS ktery je tvrde zastaraly i za nejzastarejsimy UNIXy.
    No ono to neumi ovladani ani z klavesnice lokalne, natoz vzdalene, same neprehledne klikatka.

    Do firem se jednoznacne hodi Xterminal, ci unifikovany UNIX/Linux/BSD desktop, vi to kazdy kdo tento jednoduchy OS zna a kazdy kdo kdy videl neprehledne a dadmiru slozite politiky a registry .... ktere se jeste k tomu neustale kazi, takze jsou schopny odstavit celou firmu ;-)) Jako centralni spravu uzivatelu zasadne Kerberos popr. LDAP.