Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Microsoft nabídne oficiální předplatné Windows 10 pro firmy od Lael Ophir - Home useři můžou mít nejlevnější MS Office za...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 7. 2016 0:21

    Lael Ophir (neregistrovaný)

    Home useři můžou mít nejlevnější MS Office za 3379 Kč. Nebo si "sosnou" malware, ať už jde o zapojení počítače do botnetu, krádež dat, nebo ransomeware. To je každého volba.

    Ad ti co si je sosnout nechteji/neumeji, se ze 100% spokojej s LO ... Protoze jediny co od toho vyzadujou je soucet sloupce v tabulce, a text formatovanej mezerama a entrama - vyjma těch co umí používat Office samozřejmě existují uživatelé, kteří mají tolik znalostí Office jako vy, a těm opravdu může stačit LibreOffice. Samozřejmě pokud se smíří s tím že neotevřou dokumenty které používá zbytek světa, nikdo neotevře jejich dokumenty, a LO je ovládáním (i vším ostatním) skoro 10 let pozadu. Menu se čtyřmi úrovněmi hierarchie, ze kterých uživatel vidí na začátku jedinou úroveň, a pak se naviguje skrz submenu, s tím že když najede myší malý kousek mimo, tak se mu menu zavře... Jistě, pro začátečníky úplně ideální :D. Bohužel pánové v The Document Foundation mají spoustu práce se změnou barvy ikon, implementací features z Office 2000 typu "Crop an image with mouse" a "Hide whitespace option", a na práci na pořádném UI nějak nejsou zdroje.