Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Microsoft, Nokia a Oracle si stěžují na zneužívání dominantního postavení Androida od Jarda_P - To neni tak celkem pravda. Minimalne od W98...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 4. 2013 13:45

    Jarda_P

    To neni tak celkem pravda. Minimalne od W98 MS dela, co je mozne, aby IE byl neoddelitelnou soucasti systemu. Bez nej neudelate Windows update, vykresloval a snad snad i jeste vykresluje desktop, vyuziva ho Utlouk k zobrazeni html mailu a kdo vi, co jeste. Muzete sice nainstalovat jiny prohlizec, ale IE se nezbavite. A kdyz uz tam je, tak rada lidi ho pouziva a o jinem nepremysli.

    Osobne, kdybych mel androidi telefon, tak bych dal prednost tomu, aby na nem nic nebylo a ja si mohl doinstalovat, co se mi zachce. A kdybych nahodou zesilel, tak abych si mohl doinstalovat i aplikace od MS. Podobne bych to ale chtel i od MS, ktery hazi vyvojarum neprijemnych konkurencnich aplikaci klacky pod nohy, kdyz jim budto neumoni dat aplikace na jejich market nebo jak tomu rikaji nebo jim neumozni pristup k API, aby jejich aplikace bylo velmi obtizne napsat a jeste lepe, aby byly velmi pomale ve srovnani s aplikacemi MS. S timto ristupem ale vubec nevidim duvody, proc by mel MS prskat proti Androidu, kdyz soudruzi z Redmondu jsou jeste vetsi svine, nez Google.