Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Microsoft propustí další zaměstnance mobilní divize od Lael Ophir - Součásti Windows mají zpravidla dlaždici barvy pozadí. Když...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 7. 2015 13:01

    Lael Ophir (neregistrovaný)

    Součásti Windows mají zpravidla dlaždici barvy pozadí. Když si nataháte na Start Screen převážně vestavěné věci, bude těch barev méně. Když si tam nataháte jiné věci, může to vypadat třeba jako tady vlevo:
    http://cdn1.expertreviews.co.uk/sites/expertreviews/files/1/65/windows_phone_8.1_start_screen_0_0.png

    Mimochodem na většině těch ukázek, které jste linkoval, jsou live tiles bez dat. Minimálně jedna má nastavené záměrně jednobarevné schéma (průhledné dlaždice a jednobarevné pozadí.

    Ad Vyhledani podle barvy ci barevne kombinace nefunguje, je treba lustit symboly - jednak funguje, a pak symboly fungují velmi dobře. Navíc pokud si Start Screen upravujete, tak stejně nejdete po barvách ani symbolech, ale po paměti.

    Ad pak jsou ty dlazdicky bez popisu, kde je jakysi podivny hieroglyf, jehoz funkci clovek zjisti pouze spustenim prislusne aplikace - v téhle velikosti je to bez popisu. Symboly jsou uživateli jasné, protože je má asociované s aplikací, a nasázel si je na tu start screen sám.