Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Microsoft vstupuje do Linux Foundation od NULL - No, na druhou stranu za to nechtějí peníze...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 11. 2016 20:40

    NULL (neregistrovaný)

    No, na druhou stranu za to nechtějí peníze a netlačí se nikam přes starosty a polopravdivé "studie" . . .

    Být tebou, GUI bych ani nevzpomínal, protože dát na win 7 pár nových oken a pojmenovat to WIN10, to nemám slov. Nehledě na problémy s 10kama, které pořád musím k někomu chodit řešit . . .
    O tom, že museli linux v podstatě naportovat, to je k smíchu úplně a když už se tak smějem, tak třeba si připomeňme, že we Widlích je 1 konzole která umí celkem prd (cmd), 2. která je pro powershell, ovšem v porovnání s bashem je tak v půli vývoje a pak 3. ta linuxová, která ale zase neumí vše, protožo on tam ten linux sice běží, ale je tam bypassů k win jak na všech kardiologiích světa. Proti tomu je Gimp táčmahál a soudruzi z MS by se tam mohli jet učit zrovna . . .

    Jednou nám volali z MS do firmy, ať si koupíme licence, pak že na nás pošlou kontrolu a tak jim kolega, sedící u kompu s debianem jako my všichni, s mohutným smíchem práskl s telefonem. Ano, vím, nebyl to MS, byla to nějaká zlá firma, kterou si MS domluvil, jakousi náhodou, vůbec nemá na její chování vliv a vlastně o nich ani neví a vůbec by nic takového neschválil. Teda když koupíš, tak se k firmě zná, ale jinak fuj, fuj, fuj, ošklivá firma kterou neznají . . .