Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Minix žije dál z evropských peněz od LENIN POWER! - Zalezi co jste za pracovnika. Jestli jste neschopny...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 5. 2009 18:05

    LENIN POWER! (neregistrovaný)
    Zalezi co jste za pracovnika. Jestli jste neschopny tak vas nikdo chtit nebude a pak ano budete mit cely zivot strach. Znam takove lidi, je to trest za to ze se flakali misto aby se naucili neco delat poradne.

    Ja si schopnych lidi vazim a nerad bych je ztratil. Naopak neschopni lide pro mne nemaji zadnou obchodni hodnotu a tak je vyhazuju. Tenhle tyden jsem vyhodil 3 testery. Nemeli nahlaseny ani 1 bug v aplikaci denne, tak jsem si tu aplikaci nahral a za 8 hodin prace jsem v ni nasel 26 bugu. Takhle ja si praci testeru nepredstavuji.

    Jestli IT nadprumerne umite tak pojdte delat ke mne. U nas se v sobotu ani v nedeli nemaka. Chci ale vysledky a ne knourani ze to nejde, ze je dokumentace nekompletni a tak. Pokud umite SAP nebo i5/OS nebo z/OS pripadne dobre data warehousing tak muzete mit mego CZK rocne bezproblemu. Pokud umite hovno t.j. technologi LAMP, tak vas muzu vzit tak za $500/mesic misto nejakeho inda. Kdyz chcete mit dobrou pozici na trhu prace musite se lisit od ostatnich, pokud neco neumite tak se to doucte. J2EE kodery bych asi vzal taky nevim jak si v soucasne dobe s nima stojime.

    Naucte se jd edwards a i5/os a firmy se o vas porvou. Pokud ovsem dokazete jenom knourat tak pak holt smula. Jo nase firma zacinala na i5/os pac velka popravka/mala konkurence. Zbabelce co knourali ze je to moc tezke jsem vykopnul a se zbytkem lidi jsme se to naucili pomerne dost rychle. Kdyz jsme pak za 2 mesice prace dostali zaplaceno $300 papiru, tak jsem pochopil ze tady jsou prachy to budeme s velkou radosti delat a zvedl jsem vsem lidem co na tom se mnou delali plat na $90k. Nastala neuveritelna shanka po manualech k i5/os a lidi se o ne rvali a rvali se o mista na i5os skoleni u ibm, ktery si museli platit ze sveho a vzit si dovolenou.

    Proste kdyz chcete lepsi zamestnani tak prestante vinit management ze sve vlastni neschopnosti a postavte se na vlastni nohy. Nikdo to za vas neudela, musite najit v sobe silu jednat.