Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Mnichov zvažuje přechod na Microsoft Windows do roku 2020 od abc123 - ja celkovo nechapem naco je samosprave kancelarsky balik...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 2. 2017 13:32

    abc123 (neregistrovaný)

    ja celkovo nechapem naco je samosprave kancelarsky balik a nasledna zavislost na OS :) vsak ti ludia netvoria ziaden obsah, nepotrebuju ci uz dobry, alebo zly robustny system na pisanie viacstrankovych dokumentacii, mat podporu anotacii a neviem ake vseliake cool ficury dnesne kancelarske baliky pouzivaju.

    99% uradnickej roboty je praca s formularmi ktore musia splnat zakonne nalezitosti. Naco ich otvarat v nejakom worde/writeri? Aby mal uradnik, alebo obcan moznost ten formular zmenit a tym porusit normu/zakon?

    V dnesnej dobe webu moze byt kazdy jeden formular zaveseny na webe, kryty centralnou databazou. Tym sa strati zavislost na OS, a aj platforme, nic nebude branit samosprave kazdy rok prechadzat na iny OS, len nech ma schopny webbrowser. Dokonca mozu prejst na tenkych klientov a budu mat centralnu spravu ci uz bezpecnosti, alebo celkovej infrastruktury.