Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Mobilní systém Tizen získal další podporovatele od Jarda_P - >Mě naopak připadá, že ty dlaždice jsou velmi...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 2. 2014 20:26

    Jarda_P

    >Mě naopak připadá, že ty dlaždice jsou velmi jednoduché.

    Ano, po rade iteraci MS konecne prisel s UI pro totalne retardovane. Pro totalne retardovane pak postupne zacina byt i zbytek OS, kde prizpusobitelnost bude brzy nulova, protoze MS vi, jak ma uzivatel Widle pouzivat.

    >Jinak dialogy fixní velikosti jsou ve Windows už vcelku výjimečné. Trochu problém je v tom, že když je změníte, tak lidé jako vy budou řvát, že MS pořád všechno mění, a nic se nedá pořádně najít.

    Nevim, jak jste prisel na to, ze bych neco hledal jen proto, ze lze zmenit rozmer okna dialogu. Naopak, hledal bych mene, protoze bych s tim nemusel soupat ze strany na stranu, nahoru dolu a jeste roztahovat poicka, aby se tam vesel cely obsah. Za tyhle dialogy by nekdo mel byt trikrat brutalne zavrazden.

    >Takže můžete oprávněně čekat, že čerstvě nainstalovaný stroj bude jednou chtít 128GB RAM a 400GB diskového prostoru.

    Mozna ten od MS. Pevne doufam, ze ostatni si uvedomi, ze cesta stale vetsiho plytvani systemovymi prostredky neni ta prava. Dnes mame stroje, ktere jsou mozna tisickrat rychlejsi, nez kdysi. Bezi nam na nich Widle rychleji? Mozna, ale ne tisickrat, mozna tak desetkrat.