Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Mozilla.cz v novém od Michal Stanke - semestralka: Na Mozilla.cz jsme uživatelská komunita dobrovolníků. Žádný...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 3. 2018 16:27

    Michal Stanke

    semestralka: Na Mozilla.cz jsme uživatelská komunita dobrovolníků. Žádný takový management, jaký si asi představujete, nemáme. Všechno děláme ve svém volném čase . Je to náš koníček, ne zaměstnání.

    Logo Mozilly a Firefoxu dělají grafici, dizajnéři, ale ne Céčekoví programátoři. Jestli narážíte na to, že přímo my okolo Mozilla.cz do kódu Firefoxu nepřispíváme, tak máte pravdu. Nikdo z nás v C/C++/Rustu a dalších neumí dost dobře, nebo nechce ve volném čase dělat to samé, co v práci. Mozilla.cz nás baví, ne živí.

    Nejsem z Pardubic, ale jestli chcete, ozvěte se mi třeba na Telegramu (e-mailovou adresu kdyžtak na webu taky najdete) a až budu mít cestu kolem, rád se s vámi sejdu a pokecáme, jak fungujeme. Případně přijďte na některé naše setkání nebo konferenci, kde budeme. Rádi vám najdeme i nějaký šikovný projekt podle vašich zájmů, do kterého se můžete taky zapojit.