Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Nadace FSF vydala prohlášení k Windows 10 od Lael Ophir - Ad editor, ten ale NEVYTVORIL Microsoft, ale UKRADL...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 8. 2015 13:48

    Lael Ophir (neregistrovaný)

    Ad editor, ten ale NEVYTVORIL Microsoft, ale UKRADL produkt Atom - MS použil kód třetí strany přesně způsobem, jaký jeho autoři umožňují. Jinými slovy žádná krádež, jen vaše lež.

    Ad hlavne tohle nedela pro uzivatele ale pro sebe, snazi se ziskat na svoji stranu vyvojare/uzivatele konkurence aby ji pak mohl lepe znicit - firmy spolu tradičně někdy soupeří a někdy spolupracují. Například společnosti IBM dodává servery a SW pro Windows, a s MS spolupracuje. Zároveň interně v řadě aplikací přechází z MS Windows na Linux, a soupeří s MS na trhu DB systémů a groupware. Vaše vidění firemní strategie je nepatřičně zjednodušující.

    Ad hlavne tohle nedela pro uzivatele ale pro sebe - dovolím si citovat Adama Smitha: Není to laskavost řezníka, sládka nebo pekaře, které vděčíme za svůj oběd, ale je to jejich ohled na jejich vlastní zájem. Nespoléháme se na jejich lidskost, ale na jejich sebelásku a nikdy jim nezdůrazňujeme naše potřeby, ale jejich výhody. A kupodivu je to dobré pro řezníka, sládka, pekaře, a samozřejmě i jejich zákazníky.