Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Nalezen způsob jak obejít ASLR od Lael Ophir - Ad Prve preukazane slovanske napisy su z prelomov...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 10. 2016 17:08

    Lael Ophir (neregistrovaný)

    Ad Prve preukazane slovanske napisy su z prelomov letopoctov, to, ze tento zanam nemas na internete ale v knihach - na internetu kupodivu bývají ty samé informace, jako v knihách. Zvlášť pokud jde o studie. Ale to je vcelku jedno. Máte nějaký zdroj pro své tvrzení?

    Ad sme v normalnych krajinach, tu sa pouziva p.n.l. a n.l. - pardon, já zjevně neznám slovenská "špecifiká", to asi musím být opice :)

    Ad K nacionalizmu nema zmysel sa vyjadřovat; vsade, kam sa clvoek pozrie a vidi nejakeho vyznamneho cloveka, je slovanskeho povodu; Tesla, Freud (aj ked len z polovice), Albert Bandura, Isaac Asimov, Eugene Andrew Cernan atd. - Sigismund Schlomo Freud byl rakušák židovského původu, který hovořil německy, francouzsky, italsky, španělsky, anglicky, hebrejsky a řecky. Isaac Asimov byl žid ruského původu, jeho rodiče se jmenovali Judah a Anna Rachel. Zrovna tihle dva měli to štěstí, že je ani jejich předky Slované (a Germáni) nezahubili při nějakém pogromu. Z těch zbývajících třech se dva narodili v Severní Americe, a jeden tam utekl; to asi také něco vypovídá. Navíc na každého Teslu máte několik da Vinciů, Edisonů, Feynmanů, Fermiů, Einsteinů, Fordů a Jobsů (omg skloňování). Slovanské země totiž tradičně patří z hlediska vědy i obchodu spíš k periferii než k centru dění, což samozřejmě nijak nesnižuje význam třeba Křižíka, Wichterleho, Kolbena a Daňka a řady dalších. Hlavně mi ale uniká důvod vaší snahy vyzdvihovat Slovany a prohlašovat ostatní za "opice". Nacionalismus je primitivní a směšná strategie.