Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Největší únik dat ve Švédsku potrestán polovinou měsíční výplaty od NULL - @Lael Ophir Naplácal jsi tolik blbostí, že ani nevím...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 7. 2017 11:51

    NULL (neregistrovaný)

    @Lael Ophir

    Naplácal jsi tolik blbostí, že ani nevím kde začít ... zkusím to nějak shrnout, stejně to má pramalého smyslu, otevřít oči jsi měl možnost vícekrát a evidntně nestalo ...

    Rusko je pořád ten strašák který někoho obsazuje, ale zatím nikoho neobsadil, narozdíl od majitelů těch tvojich CNN . . . Nepamatuji si že by NATO/tzv. západ udělali referendum třeba v Afghanistánu, než se tam nasáčkovali na 10 let apod. NATO, resp. západ, mají prsty i v nepokojích v problémech v Osetii a v podstatě, což je šílené, po celém světě kam se podíváš. Na rozdíl od Ruska, které v podstatě řeší regiony pouze kolem sebe a to, ať se mi to líbí nebo ne, prostě chápu.
    Postsovětským zemím se hlavně pořád cpe, že Rusko je stále Sovětský Svaz. Dovol abych ti připomenul, že v Sovětském svazu trpěli nejvíce sami Rusové a těch, kteří tam prej tak silně volají po starých časech bude asi jako u nás komunistů. Jsou, ale tak nějak úplně bokem . . . To že je Rusko v podstatě rozvojová země a má svě ambice je pravda, ale teoretický status rozvojové země se přece !== agresor a nějaký obsazovač. Vzpomeň si na to v zimě, až nám zase budou rusové dodávat plyn, přesto všechno jak se k nim veřejně chováme + zajímavé, že Čína je v podstatě ve světlě toho co meleš ještě horší, ale to tobě a hrdým demokratům jaksi nevadí. Proč? Asi protože ti o tom ještě nenapsal "western-sputnik" CNN.
    Sousedé Ruska mají obavy 20 let a stále nic. Ukrajina má obavy, bu bu bu a přesto, když měli Rusové idální šanci, Ukrajina byla bez vlády, tak ji neobsadili. Asi čekají až tam bude NATO a 30 zemí z EU aby to měli jednoduší. To je stejná hloupost jako to tvoje obsazení Iránu z 1 základnu v Turecku :-D :-D :-D Sorry, na to nezapomenu, to fakt pobaví . . . .
    Nezpomínej, že Ukrajina může mít v zákoně co chce, záleží na tom, co tam má Krym.
    western-sputnik CNN to sice není ale:
    http://www.reflex.cz/clanek/historie/55282/jak-se-v-historii-vyvijelo-administrativni-usporadani-krymu.html
    To že nějaký Barosso neuzná referendum je mi u ********

    A mohli bychom pokračovat dál, Lybie, Syrie - tam válčí grasoři z Ruska legálně a demokraté ze západu nelegálně, nerespektují OSN zatímco Rusko fackují tím, že na jednání podle svého práva něco zablokuje, osatatně jako to dělají američané pravidelně . . . .