Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Nokia má další problémy, bude propouštět a šetřit od Mario - A já jdu na Off-Topic: Lael Ophir by...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 6. 2012 23:46

    Mario (neregistrovaný)

    A já jdu na Off-Topic: Lael Ophir by si měl laskavě najít nějakou činnost, protože očividně nemá nic lepšího na práci než sedět u PC. Ať jsem se podíval na jakoukoli zprávičku/článek, tak je dole zatrollovaný jím od shora až dolů.

    A upřímně, já osobně jsem příznivcem Windows, jsem na ně zvyklý, znám rozhraní i problémy které má a jak je řešit, ale to vaše neustále prosazování Windows a Microsoftu už s**e i mne. A nadcházející Win8 je hnus, vždycky jsem přecházel co nejdříve na novou verzi, ale teď to vypadá, že 7 je konečná. A čím mne nejvíc nasr**i je ukončení Live galerie. Kvůli ošklivejm osmičkám, které ani nevyšli smazali už dávno celou galerii postraních widgetů do panelu. A to jak chtějí uzamykat BIOS, aby prošel jen "ověřený" operační systém, to je na zvracení. A stejně jako jsem měl rád Nokii a Symbian, tak do těch nových WM modelů nejdu. Mám teď Android a jsem maximálně spokojen.

    Lael Ophir má očividně problém s jakýmkoli nekomerčním SW. Nedávno tu shazoval OSM mapy. Očividně je ani pořádně neviděl, navigovat se podle nich nikdy nenechal, ale placené jsou The BEST! Já OSM upravuji, tak vím, že mají své problémy, ale naopak na spoustě míst jsou mnohem silnější než komerční mapy, aktuálnější a přesnější. Zajímavé, na OSM za chyby nadávají, ale chyby u map, za které lidi museli dát prachy to neřeší. Zvrácené myšlení. Já jsem ochotný odpustit free projektu chybu, u každé navi je třeba stejně použít mozek. A navíc najdu chybu - doma za pár minut opravím. Po brzké aktualizaci se pak mohu já i ostatní radovat ze správné navi. Nahlásit něco placeným? Třeba se za rok dočkám, až vysolím nějaký ten litr na stůl, aktuálních map.

    Tedy co chci říct, ať si už laskavě Lael Ophir odpustí neustálé kecy, protože číst pod každým článkem takovou snůšku propagandistických keců je OTRAVNÉ A ÚMORNÉ.