Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Norské weby proti IE6 od xHire - Že to bylo v SP2, jsem nevěděl, každopádně...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 3. 2009 15:10

    xHire

    Že to bylo v SP2, jsem nevěděl, každopádně se jedná pouze o instalaci, neboli zapnutí IPv6. Pokud si dobře pamatuji, tak tam není vůbec žádný dialog na vlastní konfiguraci, takže si člověk v takovém případě bez dobře nastaveného NDP ani neškrtne. Nebo se pletu? Kdyžtak mě opravte, příp. odkažte na nějaký screenshot. ;c)

    Jinak já doma jeden čas běhal nativní IPv6 síť bez příměsi IPv4 naprosto bez problémů díky svému WrapSixu, ale musel jsem to zase stáhnout, protože si spolubydlící stěžovali, že ten další stroj hlučí a žere moc elektriky. :-D Až to dotáhnu do nějaké malé krabičky nebo routeru, tak to spustím znovu.
    Ale jde o to, že vím, jak to funguje, protože mluvím z vlastních zkušeností. A IPv4 je hodně agresivní a invazivní protokol...

    Jinak s vymřením XP – vycházím z toho, že jsem ze svého windowsovského okolí dosud neslyšel jedinou kladnou odezvu na žádnou novější verzi Windows, takže všichni windowsáci okolo mě setrvávají na Windows XP. Doopravdy neznám jediného člověka, který by měl Visty.
    Ad staré verze Windows: znám relativně velké množství lidí, kteří stále ještě mají Windows 98 (95 ne, protože ty jsou tak nastejno s 98) – ať už ze setrvačnosti nebo proto, že mají slabší počítač, kde žádné novější Windows jedou. Bohužel to není zas až tak černobílé, že by staré verze automaticky „vymíraly”…