Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Nová německá vláda plánuje podporu open source od Lael Ophir - Aha, takže podle vás jsem lhal, a rozebral...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 11. 2009 0:09

    Lael Ophir (neregistrovaný)

    Aha, takže podle vás jsem lhal, a rozebral jste to. Kde je ta konkrétní lež? Otázka „Nebo mi chcete tvrdit, že pokud stát selektivně podporuje některé výrobce SW, tak vám to nepřijde jako nerovné, a není to porušením práv ostatních účastníků trhu?“ je podle vás lež? Vaší definici lži bych rád někdy viděl :)

    Jak jsou ostatní dodavatelé znevýhodňováni proti MS? Pokud by nabídli srovnatelné či lepší produkty (podle státní zprávy – ne podle vás), tak by jistě uspěli. Jenže jako Frantova Garáž těžko může konkurovat společnosti Škoda Auto, tak SuSE těžko může konkurovat Microsoftu. Ještě si všimněte, že MS si svou pozici těžce vydobyl od komerčních unixů. Nižšími cenami, funkčně daleko širší platformou, větší nabídkou aplikací, nižšími náklady na správu… Pokud chce převzít otěže open source, tak musí nabídnout konkurenční výhodu zajímavou pro zákazníky. Křikem se toho moc neprodá ;)

    Beru vá nějak váš názor? Neberu. Klidně si myslete co chcete. Já mám jiný názor, a prezentuji ho na místě k tomu určeném – v diskuzi. To vy máte problém s odlišným názorem.

    Jé, vy mě potrestáte tak, že nezkusíte Windows 7? Au :)