Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Nová sociální síť TRUTH Social bývalého prezidenta Donalda Trumpa porušuje AGPL od nil nil - A už je to tady. Prostě něco napíšete...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 10. 2021 12:00

    nil nil (neregistrovaný)

    A už je to tady. Prostě něco napíšete a pak jako tvrdíte, že ne. Tak se na to podíváme:

    q>Svoboda říkat pravdu znamená, že můžu říct to, o čem jsem přesvědčen – pak ale musím poslouchat ostatní, snažit se pochopit jejich argumenty a na jejich základě korigovat svůj názor. [Filip Jirsák]

    Je to přesně jak jsem napsal:

    Jinými slovy, Vám se prostě nelíbí, že si někdo říká co chce a po Vašich výtkách "nekoriguje" svůj názor, samozřejmě jistě podle Vás, co by jinak bylo za "korekci".

    To opentlení těmi krásnými ideály pravdy, ať už o ní rozhoduje jakákoliv komise, to už jsou jenom hezky vypadající obezličky, které mají ospravedlnit ty korekce. Přece v zájmu lásky je, abychom mohli upravovat špatné názory a dokonce to tady i píšete:

    V dnešní společnosti máme problém s tím, že se ve veřejném prostoru nedá o ničem diskutovat, protože jakmile nějaká diskuse začne, skončí nekonečným vysvětlováním nově a nově příchozím anonymům, že Země opravdu není placatá, že vakcíny proti Covid-19 opravdu neobsahují čipy

    Prostě neumíte lidem vyvrátit jiné názory než máte vy a tak jsou potřeba ty korekce. A vidíme i ty postupy jasně. Pokud někdo nechce experimentální vakcínu, která nebyla testována 5 -8-10 let jako je podle norem běžné, tak to musí být blázen, který vidí ve vakcíně čipy (pominu, že taková technologie skutečně existuje, MIT, 2020, tedy technologie čipů, ne čtěček a kdoví čeho k tomu ...).

    Ještě jinými slovy, vy prostě místo diskuze a vysvětlování potřebujete korekci, hned po označení za blázny. Což se svobodou projevu (bez korekcí) jde těžko.

    Země opravdu není placatá,

    A tohle, to bude ten fundamentální důvod, proč se k takovým konstrukcím uchylujete. Pro Vás jsou prostě všichni, se kterými nesouhlasíte, na úrovni lidí z Placaté země. A to není jenom můj tip, tak se tady k lidem chováte, zatímco se oháníte svobodnou diskuzí.

    26. 10. 2021, 12:04 editováno autorem komentáře