Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Nové CPU od AMD Zen bude rychlejší než Brodawell-E, ale bude až příští rok od j - Nj, ty abys taky neco pochopil ... Intel by...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 8. 2016 13:19

    j (neregistrovaný)

    Nj, ty abys taky neco pochopil ...

    Intel by klidne moh zacit zejtra prodavat desktopovy CPU s 8/16 jadry ... proc to neudela? No protoze si stejne dobre vsichni koupi 4jadra, protoze AMD je ani se svym 8 jadrem neni schopny prekonat.

    Az se to stane, tak intel prida 2 jadra a 4 do higendu (=6/8 jader), a AMD se muze jit opet klouzat. V xeonech to vyrabej, takze vlastne ani nebudou vyrabet nic novyho ...

    2Jirsak: Nj, kreten jako ty samo nemuze vedet, ze Intel AMD financuje, a to primo financuje. A vis ty demente proc? Protoze kdyby neexistovala alespon virtualni konkurence, tak by spadli do tisicu ruznych regulaci, a ouradove by resili, jestli nemaj moc velkou marzi, museli by vykazovat veskery naklady na vyvoj a vyrobu atd atd.

    Mimochodem jirsak, oni AMD financujou prave po dohode stema uradama, ale to taky netusis ze ...

    A pro zajimavos, na jaky myslis ty dmente technologii se budou vyrabet ty inteli ARM? Nj, na 10nm ... a vis ty proc? No protoze maj tu fabriku a chteji ji nejak vyuzit.