Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Nový firmware pro oblíbené čtečky PocketBook Touch Lux 2 a 3 od anonym - Zdravím, po dlouhé době jsem zařízení připojil k...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 9. 2019 7:35

    bez přezdívky

    Zdravím, po dlouhé době jsem zařízení připojil k wifi a zjistil, že je dostupná aktualizace firmware. Spustil jsem tedy aktualizaci přes wifi, vše probíhalo vpořádku, soubor se stáhl a začal probíhat update.. ten se však bohužel asi v 70% zasekl a dál se nepohl ani za celou noc, na žádná tlačítka nereagoval a tak mi nezbylo nic jiného než se jej dlouhým stiskem pokusit vypnout.Po následném zapnutí se zařízení chce připojit k wifi, po výběru sítě na chvíli píše, že vyhledává dostupné aktulalizace načež se po chvíli znovu vrátí k výběru wifi sítě.. z tohoto kruhu se mi nedaří dostat na jinou obrazovku ani menu, nelze se ani připojit přes kabel k PC. Když jsem zkusil přístroj zapnout a zároveň držet tlačítka nahoru a dolů, naskočila obrazovka provádění updatu .. bohužel se proces zastaví zhruba na 30%, poté displej několikrát zabliká černá/bílá a vyhodí hlášku : "dosfsck run 40 and return 1 Update failed The device will turn off in few seconds" .. pak se už nic neděje, ani se nevypne..

    Budu vděčný za jakoukoliv pomoc.. opravdu bych nerad jen kvůli update firmwaru přišel o stále velmi dobře fungující zařízení..