Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Nový Ford bude automaticky dodržovat rychlost danou značkami od Jarda_P - Opakuji: definujte nahle zastaveni. Pro spoustu debilu, kteri...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 4. 2015 16:48

    Jarda_P

    Opakuji: definujte nahle zastaveni. Pro spoustu debilu, kteri by meli ridit leda tak kolobezku doma v obyvaku, je jakekoliv zastaveni nahle. Kolikrat je pozoruji v zrcatku, jak se na me lepi a kvuli nim brzdim uplne pomalu a zdaleka, davam blinkr uz kdovi kdy a oni pak na me jeste troubi, co si to dovoluji, ze jako chci odbocit a jeden takovy na me na mokre silnici i vrazil, kdyz jsem daval prednost zprava.

    Tenhle text se do vyhlasky vubec nemel dostat, prenasi na ridice zodpovednost za to hovado, co jede za nim. Naopak tam mel byt ten text o udrzovani bezpecne vzdalenosti vytisten pismem petkrat vetsim a tlustsim, aby bylo kazdemu jasne, ze je zodpovedny sam za sebe a kvuli vybrzdovacum tam mel byt nejaky velky tlusty text o tom, jak predjizdet a jak nepredjizdet. Ja opravdu nemohu za to, co dela ten blb za mnou a nehodlam se s nikym hadat o tom, jestli jsem zastavil nahle nebo nenahle a jeste abych pak zaplatil pokutu ja, protoze ten vzadu byl vyprsena dvacitka, coz u policajtu ma vetsi vahu, nez ja.