Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Nový šéf Mozilly má problém. Podpořil zákaz homosexuálních sňatků od Pavel 'TIGER' Růžička - "Vážně? Takže pokud děti vychovává pouze matka, nebo...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 3. 2014 10:28

    Pavel 'TIGER' Růžička (neregistrovaný)

    "Vážně? Takže pokud děti vychovává pouze matka, nebo pouze otec, vyrostou z nich "neplnohodnotné osobnosti"? :-D"

    Vlastně ano, i když ten rozdíl asi nebude takový, protože u otce, či matky se v jejich životě nějaký heterosexuální partner najde. A ten většinou i cizí dítě plně akceptuje.

    No a tam, kde ten prvek chybí, tam se dítě v pozdějším věku ozve, že to nebylo nejlepší.

    "Jak lze ctít něco, z čeho stát udělal frašku? Proč se asi čím dál víc párů rozhodne žít tzv. na hromádce? K tomu, aby spolu lidé žili, milovali se a případně vychovávali děti, nepotřebují žádný institut manželství. To totiž není nic jiného, než posvěcení vztahu z právního hlediska."

    Lidé spolu žijí na hromádce, protože si nevěří. Nevěří jeden druhému a nevěří ani sami sobě. Nechtějí se vázat v "dobrém i zlém, dokud je smrt nerozdělí". Když to nevyjde, sbalí si pět švestek a odejdou. Nemusí si připadat, že zklamali, protože si vlastně ani nic neslíbovali. Ten papír, který zmiňujete je druhořadý. Lidé se kvůli němu neberou.

    Člověk by měl žít v souladu s přírodou, ale aby tomu tak mohlo být, je třeba občas do ní nakouknout. Sama příroda nám ukazuje, jak věci fungují, či nefungují. A to by se mělo plně akceptovat!