Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Nový šéf Mozilly odstoupil po deseti dnech ve funkci od simgiran - Ta možnost porna (třeba animovaného) podle mě není...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 4. 2014 20:56

    simgiran (neregistrovaný)

    Ta možnost porna (třeba animovaného) podle mě není tak zásasní, i tak by byli pedofilové, kteří by zneužívali děti, byli by nepedofilové, co by zneužívali děti, drobná změna by tam možná byla. Ale ono hodně pedofilům stačí buď fantazie nebo třeba nějaké nudistické obrázky (i to je někde pronásledováno), obrázky dětí v plavkách nebo spodním prádle apod.

    Co podle mě hraje u pedofilů významnou roli je podle mě motivace nezneužít dítě. Tím, že hodně lidí odsuzuje i ty pedofily, co nic nespáchali, těmto pedofilům hodně oslabuje vnější motivaci nic nespáchat. A může být i problém s vnitřní motivací, tj. nezneužít dítě, protože by mu to mohlo ublížit. Ono když má společnost dost drsné předsudky, tak se může stát, že si nějaký pedofil řekne, že to, že dětem mohou uškodit sexuální kontakty s dětmi je jen další předsudek, že škodí jenom když násilníci znásilňují děti a to oni nejsou a nebudou děti přece k ničemu nutit.