Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Nový úsporný počítač se vejde do klávesnice od B - Nejsem ani programátor, ani hardverový hračička, nicméně mě...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 12. 2009 16:23

    B (neregistrovaný)

    Nejsem ani programátor, ani hardverový hračička, nicméně mě práce s počítačem živí snad víc než 15 let. Za tu dobu jsem už hodně bedýnek vyměňoval. Poslední kus, který si nemohu vynachválit, je malé Fujitsu Esprimo (s Mandrivou bez problémů).
    Při každém novém počítači, který jsem kdy měl, jsem vždy naletěl na ty možnosti neomezeného rozšiřování, upgradu, předělávání frekvencí atd. a jediné, co jsem kdy skutečně potřeboval bylo rozšíření paměti. Naopak jsem si vždy říkal, proč někdo neudělá něco malého, co nikde nezavazí, nelezou z toho všude šlauchy apod. Když tedy srovnám výhody velké bedny (nikdy jsem nepoužil) a nevýhody toho, že o to pořád někde zakopávám (narážím na to denně), dojdu jasně k výsledku, že se mi taková malá zařízení líbí.
    Jediná otázka je, že jsem si vždy říkal, že by bylo lépe integrovat PC do monitoru, nikoli do klávesnice.
    Podle obrázku je z tohoto potřeba vyvést minimálně video kabel. Navíc klávesnic mohu mít více a vyměňovat je (různé jazykové verze). Ale pravděpodobně má obojí řešení nějaká pro a nějaká proti.