Hlavní navigace

Názor ke zprávičce NSA hlídá sledování porna s cílem diskreditovat radikály od j - Ono mezi nama, co bys delal ty v...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 12. 2013 20:41

    j (neregistrovaný)

    Ono mezi nama, co bys delal ty v situaci, kdy ti z nebe na hlavu padaj dnes a denne bomby, zabijou ti 1/2 rodiny, samo vcetne deti ... ja jako cistej ateista bych hledal libovolnou cestu, jak dotycnymu zpusobit co nejhorsi skodu. A pokud nemuzu dosahnout na pachatele (trebas obamu), tak si to proste vyridim s tema, na ktery muzu - coz sou v tomto pripade trebas radovi ovcane zemi, ktere to podporujou.

    Ostatne, vsimni si, ze dokud existovala ona protivaha US vs SSSR, tak se o terorismu temer nemluvilo (nebot ho poradaly tyto dva subjekty primo), kdyz se svaz rozpad, tak se amici zacli srat doslova vsude ... a jen sklizi to, co sami zaseli. A bude to jeste horsi, mnohem horsi. Ted utecou z afghanistanu ... a budou hledat jinej stat na rozjebani. Vem si, ze v Iraku za celou dobu husajnovy vlady (a kdo ho dostal k moci ...) nebylo zabito ani zdaleka tolik lidi, jako za dobu po jeho vlade ... (a valku samotnou ani nemusim pocitat, pri ty amici od pozemskych strasti osvobodili statisice civilu ...)

    Oni totiz maji vecnej mindrak, ze kam vlezou, tak dostane cela slavna USarmy naprdel od nejakejch rucnikaru s klackama v ruce.