Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Nvidia představila herní tablet a ovladač od Karel - Mě to baví dost. Mám dokonce své oblíbené...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 7. 2014 10:43

    Karel (neregistrovaný)

    Mě to baví dost. Mám dokonce své oblíbené hráče a guildy, takže se docela těším na tuhle sobotu, protože se chystá velká bitka dvou guild. Odhaduje se, že se tam porve více než 60 lidí.

    A jednou jsem i sám streamoval. Nechal jsem se přemluvit krátce po té, co jsem vyhrál 500 death matchů a lidi z guildy chtěli vidět triky, co používám.

    Osobně nevidím moc rozdíl v tom sledovat v bedně jak se 20 lidí honí za balonem a dva stojí mezi tyčkami, a tím sledovat jak se 24 lidí ve stíhačkách (nebo 16 pěšmo) mlátí "o vlajku" nebo prostě jen tak. S tím zajít si na hokej nebo na tenis naživo se to srovnat nedá, to souhlas. Ale když už koukám na bednu, tak je to jedno.

    Sledovat singleplayer mě neláká, tak maximálně walkthrough coby návod na něco, co za boha nedám sám. Ale multiplayer mě zajímá. Někdy je to jak sledovat šachy, ale i tak člověka prostě zajímá kdo vyhraje a doufá, že se přiučí nějaké triky. Nebo alespoň odhalí nejčastější chyby. Kupříkladu nalétávat na gunship s přiškrceným motorem, letět rovně a na 10km ho na sebe upozornit pokusem zaměřit na něj torpédo :-)