Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Obama řekl, že Snowdenovi milost udělit nemůže od Lael Ophir - Ad Assange, trochu "zhutnit" aby to bylo stravitelnejsi...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 11. 2016 15:22

    Lael Ophir (neregistrovaný)

    Ad Assange, trochu "zhutnit" aby to bylo stravitelnejsi - mě bohatě stačil rozbor "dokumentu" Collateral Murder, kde Amíci údajně zavraždili civilisty a dva novináře Reuters. Ve skutečnosti se novináři najatí společností Reuters připojili ke skupině ozbrojenců s AK47 a RPG, a zemřeli při následném zásahu (kde dlouhý objektiv jednoho z novinářů byl mylně identifikován jako mířící RPG). Wikileaks se dopustily čisté manipulace, a Assange to sám přiznal. Tím pro mě Wikileaks jako věrohodný zdroj informací skončily.

    Ad ted je nejvetsim zlosynem Rusko potazmo Putin - to za mě sedí. Putin prokazatelně falšuje volby, potlačuje veškerou opozici, a Rusko pod jeho vedením vede nelegální válku na Ukrajině v rozporu se závazky které podepsalo (Budapest Memorandum).

    Ad Trump - ten člověk je sprostý misogynský populistický idiot bez jakékoliv kvalifikace vést stát. Zatím totiž ukázal jen to že umí lhát, kydat špínu na oponenty, a brečet "faul" kdykoliv něco není v jeho prospěch.

    Ad Nemůžu udělit milost někomu, kdo se nepřišel hájit k soudu - tohle nebudu soudit. Za mě je Snowden velmi kontroverzní osoba, a nejsem si jistý, jestli je ho možné opravdu označit za whistleblowera. U Assenge mám ještě daleko větší pochybnosti, a to co předvedl(a) Chelsea Manning za mě jasně zasluhuje trest smrti.