Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Obama žádá o 14 miliard dolarů na kybernetickou bezpečnost od Jarda_P - to je jako kdybyste tvrdil, že podnikání je...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 2. 2015 22:19

    Jarda_P

    to je jako kdybyste tvrdil, že podnikání je totéž jako okrádání a neplacení daní. Není to totéž.

    Teoreticky ne, v CR to v praxi vyjde nastejno. Treba firma, ktera dodala system na registry vozidel, je firma peknych vykuku. Svym dilem zpusobila spoustu problemu a nejspis i znacne extra naklady, ktere danovy poplatnik, samozrejme, velice rad zatahne ze sve kapsy.

    Místečko v soukromé firmě nebývá moc teplé, a ti lidé ho získají hlavně protože mají zkušenosti a kontakty z oboru.

    Rikate v podstate to, co jsem napsal ja. Ovsem jde asi hlavne o ty kontakty. Zkusenosti nevim, schopnosti urcite ne, ve funkci se zadne neprojevily.

    Pochopitelně jim to nemůžete zakázat, stejně jako totéž nemůžete zakázat obchodníkovi nebo managerovi.

    Rekl bych, ze pokud politik behem sve funkce mel nejake pechtle mechtle s firmou, do ktere posleze nastoupil, stalo by to za zvazeni, zdali by nemelo byt zahajeno vysetrovani pro korupci.

    Za mě je to věc svobodné volby. Když nám ji vezmou u kouření, za chvíli začnou danit sladké nápoje, tučná jídla, čokoládu, a nakonec zdaní i sex.

    To je prirovnani uplne mimo. Tim, ze se nekdo blbe zivi, skodi sobe. Vy se na to tluste prase pak akorat koukate na ulici, ale nikdo vas nenuti, abyste si dal kilo bucku, kdykoliv si to prase da kilo bucku. Ovsem kdyz nekdo kouri, je to jine. Pro me za me, at si kazdy v hospode kouri, kolik se mu zachce. Ovsem zavreny v digestori, od ktere si bude platit elektriku a udrzbu a podil na nakladech na zrizeni, protoze nevidim duvod, proc bych se mel financne podilet.