Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Od října bude Microsoft záplatovat Windows 7 a 8.1 měsíčními kumulativními záplatami od NULL - "aha. Akorát na rozdíl od vysavače za 50k...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 8. 2016 18:48

    NULL (neregistrovaný)

    "aha. Akorát na rozdíl od vysavače za 50k jsou ty Win10 zdarma,"

    A já někde psal že nejsou? Aspoň je vidět, jak rozumíš psanému textu. Já napsal, že se chovají stejně.Ale k chování MS se asi vyjádřit najednou nepotřebuješ, tam je to velký fail. Zrovna včera si mi jeden člověk stěžoval, že win 10 a Radeon mu dělají neplechu. No snad by jsi za to ještě nechtěl platit? I když, ty, resp. MS asi klidně . . .

    "zatím to vypadá, že Win10 jsou celkem úspěšný systém."

    Ano. I přes nátlakové a klamavé kampaně stále nic moc a lidi se vrací k win 7/8 takže "úspěch" bude záviset výhradně asi jenom na tom jak rychle starší verze ti špendrijáni zatrhnou a naženou lidi do těch jejich nových "Slušovic".
    A opět jsem nikde nepsal o tom, jestli se lin. na desktopu daří nebo ne a je to irelevantní porovnání, protože výchozí podmínky byly jiné, finanční a jiné tlaky lin nepoužívají ( např. tlak na výrobce HW nebo na úřady - to ti nedávno někdo vkládal link ale jaksi jsi se zrovna k tomuto zapomenul vyjádřit ), záměrný vendor-lockin a kurvení standardů .atd. a přesto se alternativnímu ekosystému ve světě SW daří stále líp. Uvidíme jak dlouho jim ještě bude vycházet změnit UI a vydat to jako novou verzi. A radši se začni modlit, protože až se začnou portovat bežně hry i na lin., tak to půjde MS na polovinu a to ještě může děkovat akorát tomu, že zatím se snaží, aby byl co nejméně kompatibilní s otevřenými standardy, takže lidem sznesnadňuje přechod jak to jenom jde. Až tyto 2 věci padnou, tak si budeš hledat novou firmu ke které budeš vzhlížet . . .