Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Opera 10.5x pro Mac bude možná koncem dubna, verze pro Linux o měsíc později od Tapan - Je úžasné, jak dobře mě znáš na základě...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 4. 2010 0:45

    Tapan (neregistrovaný)

    Je úžasné, jak dobře mě znáš na základě jediného příspěvku v diskuzi. S mou osobní charakteristikou jsi vedle. Na tom ale nesejde.
    Co se týče cituji: „Uživatelé prostě vidí neustále rozvrtaná polofunkční distra…“ – a to je problém vývojářů KDE, nebo distributorů? Když jsme u toho KDE, třeba takový CentOS nebo Debian Stable obsahují stále trojkovou řadu. Ta je taky nestabilní a nedodělaná? Nebo je mainstream někde jinde prostě proto, že uživatelé chtějí nejčerstvější verze programů za každou cenu? Nemá přeci jen každý příležitost najít si to své? Linux na desktopu má mnoho problémů, KDE však mezi ty největší skutečně nepatří (opět cituji: „…hlavně díky průšvihu jménem KDE4…“. Chyb je v něm jak maku a vylepšovat je a nadále bude co, avšak co do návrhu je to imho moderní prostředí minimálně srovnatelné s (i komerční) konkurencí. Čím jsem si ale naprosto jist, za rozvrtané polofunkční distribuce KDE asi nemůže, nebo ano? Lze to podložit argumenty? I kdyby bylo tak špatné, nutí ho někdo distributorům? Začali jsme o KDE a končíme u nekoncepční rozvrtanosti Linuxu v posledních 15 letech – taková diskuze bez argumentů nemá smysl.