Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Parted Magic je stále možné stáhnout zdarma od Nesmiřitelný - Acronis je zrovna příklad firmy jejíž SW je...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 8. 2013 20:47

    Nesmiřitelný (neregistrovaný)

    Acronis je zrovna příklad firmy jejíž SW je kurevsky nadhodnocen. Nevím kolik tedy stojí co dnes, právě proto že jsem se ně natolik naštval, že od nich možná už nikdy nic nekoupím a to co mám nakoupeno dnes mi musí vydržet co nejdéle.

    Ta firma kdysi dělala slušný SW. Dnes je to katastrofa. Ta cena co požadují za jednorázovou licenci je podle mne akceptovatelná pouze na doživotní licenci na jakoukoli verzi jejich produktu. Vůbec totiž není jisté, že když verze 2009 je ucházející, že verze 2010-2013 bude alespoň použitelná. Vzhledem k tomu, že u starých verzí zase kašlou na podporu nového HW (pokud si to někdo, jako třeba WD nezaplatí) je to v zásadě také nepoužitelný SW.

    P.S.
    Software je zboží jako cokoli jiného. Nemá cenu dělat někomu milost a užívat něco co nepotřebujete jen aby si mohl tvůrce žádat více peněz.
    Myslíte že mohu vyrábět víno pro běžný prodej, jehož náklady na výrobu a prodej budou 150 Kč/litr? Nemůžu! Takže vyrábím jen trochu asi za 300-350 Kč/litr (malo výroba je mnohem náročnější a dražší) a komu chci tak ho dám zdarma.