Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Parted Magic je stále možné stáhnout zdarma od Nesmiřitelný - Navíc. Dnes dělá největší položku právě ten prodej. Já...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 8. 2013 13:20

    Nesmiřitelný (neregistrovaný)

    Navíc. Dnes dělá největší položku právě ten prodej.

    Já tuto cenu pro ilustraci zkoušel do těch 300-350 Kč započítat. Není to ale prakticky možné rozumně podchytit, i když jsem se snažil, sobě tuto cenu opět nepočítám.
    Jde o to, že když budu chtít veřejně prodávat a pronajmu si místo, musím na něm prodat nějaký minimální objem aby to mělo vůbec smysl. Prakticky bych ani nemohl trvale prodávat sám, ale musel bych za to někomu co nejlevněji zaplatit. Prostě se mi to nevyplatí jako živobytí.

    U některých produktů je umění udělat je tak aby je zákazník ještě koupil a výrobce se nemusel stydět za to jak je ten produkt vyroben. To že jste šizení na deklarovaných vlastnostech, i když kontrola tvrdí že ne, je mnohdy na první pohled evidentní.
    Když vím, že jsem něco naředil a vím jak moc (přesto je surovina/produkt stále neprůhledná) a někdo se mi pokusí prodat to stejné, údajně 100% čisté a bez příměsí, krásně průhledné, navíc vonící i chutnající po jiném ovoci,... Přesto může jít o produkt kvalitní, v rámci ceny, s cenou na hranici únosnosti trhu.